发现(慈善机构号码256146)是一家志愿者LED组织。我们的目标是通过志愿服务来丰富斯旺西人民的生活。 

发现是自1966年以来一直建立的注册慈善机构。我们目前有大约600名志愿者忙于涉及到全市30多个自愿项目!我们的组织设想了一个人被视为等于的社区,而不是由社会歧视或弱势群体。

发现 focuses on providing the best possible service to the people we work within Swansea so we need skilled, trained & enthusiastic volunteers.

发现旨在:

  • 丰富斯旺西人民的生活,以履行潜力,作为赋权的个人,作为团体和社区的成员。
  • 通过广泛的学生领导的社区活动提供新的体验和机遇,从而增加相互了解和平等。
  • 积极支持学生通过参与基于社区的活动,了解自己的个人发展和对自己的影响以及他人的生命。

All our volunteers need to attend mandatory ‘Start Here’ training & complete an Enhanced DBS check with us before volunteering.  Volunteers can also attend additional training.

在这里成为一名志愿者: bit.ly/discoveryswansea.